ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Προσπάθησε να αποφύγει γατάκι στον αυτοκινητόδρομο και έχασε τον έλεγχο – Πυροσβεστική στη σκηνή

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Προσπάθησε να αποφύγει γατάκι στον αυτοκινητόδρομο και έχασε τον έλεγχο – Πυροσβεστική στη σκηνή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής 17/12, στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, όταν οδηγός στη προσπάθεια του να αποφύγει ένα γατάκι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και συγκρούστηκε σε κιγκλίδωμα.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, στο τροχαίο εμπλέκεται μόνο ένα όχημα, του οποίου ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο στην προσπάθεια του να αποφύγει ένα γατάκι, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε κιγκλίδωμα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μετά το ατύχημα κλήθηκε η πυροσβεστική για καθαρισμό του δρόμου και μετακίνηση του οχήματος.

Εκτός από το άτυχο γατάκι, δεν αναφέρθηκε οποιοσδήποτε άλλος τραυματισμός.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE