ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα είπε ο Μπαλταζάρ για το «Χ» στο Μακάρειο! Τι είπε για το πέναλτι

Όλα όσα είπε ο Μπαλταζάρ για το «Χ» στο Μακάρειο! Τι είπε για το πέναλτι

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, μετά το 0-0 στο Μακάρειο Στάδιο με τη Δόξα Κατωκοπιάς δήλωσε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

«Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, με δύο πολύ καλές ομάδες να είναι αντίπαλοι. Ένα παιχνίδι με δύο διαφορετικά ημίχρονα, ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά η Δόξα πήρε τον έλεγχο του αγώνα και μέχρι το τέλος ήταν καλύτερη από εμάς. Ξέραμε ότι η Δόξα έχει αρκετές επιθετικές αρετές και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην δεχθούμε κάποιο γκολ. Στο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι έπρεπε να αλλάξουμε εντελώς την εικόνα μας στο β’ ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι. Το πέναλτι είναι μια ιδιαίτερη στιγμή είναι ο τερματοφύλακας απέναντι σε ένα ποδοσφαιριστή και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, προσπαθήσαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τους βαθμούς στην Λεμεσό. Έχουμε ένα αίσθημα απογοήτευσης γιατί χάσαμε δύο βαθμούς, τελικά όμως είναι ένας βαθμός και συνεχίζουμε τον δρόμο μας, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε την Κυριακή τη νύχτα στην Λευκωσία και στήριξε την ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Συγχαρητήρια στον Λούκα που κάνει εξαιρετική δουλειά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top