ΛΕΜΕΣΟΣ: Πεζός στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο – Άφησε το όχημα του και έγινε καπνός ο οδηγός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πεζός στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο – Άφησε το όχημα του και έγινε καπνός ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:15, την Κυριακή 17/12, σε χώρο στάθμευσης πλησίον του Παλιού Λιμανιού στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός πεζού και τον οδηγό να έχει εξαφανιστεί.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι, όχημα τύπου σαλούν του οποίου ο οδηγός παραμένει μέχρι στιγμής (21/10) άφαντος, χτύπησε πεζό ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή, εντόπισαν το όχημα ακινητοποιημένο σε πασσάλους που βρίσκονταν στον χώρο, ενώ ο οδηγός του εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται ενώ ταυτόχρονα αναζητείται ο οδηγός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE