ΛΕΜΕΣΟΣ: Πεζός στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο – Άφησε το όχημα του και έγινε καπνός ο οδηγός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πεζός στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο – Άφησε το όχημα του και έγινε καπνός ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:15, την Κυριακή 17/12, σε χώρο στάθμευσης πλησίον του Παλιού Λιμανιού στην Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός πεζού και τον οδηγό να έχει εξαφανιστεί.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι, όχημα τύπου σαλούν του οποίου ο οδηγός παραμένει μέχρι στιγμής (21/10) άφαντος, χτύπησε πεζό ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή, εντόπισαν το όχημα ακινητοποιημένο σε πασσάλους που βρίσκονταν στον χώρο, ενώ ο οδηγός του εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται ενώ ταυτόχρονα αναζητείται ο οδηγός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.