ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση η 44χρονη Ελληνοκύπρια - Συνελήφθη ο ηλικιωμένος οδηγός που την παρέσυρε

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σε κρίσιμη κατάσταση η 44χρονη Ελληνοκύπρια - Συνελήφθη ο ηλικιωμένος οδηγός που την παρέσυρε

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού 44χρονη, η οποία το βράδυ της Κυριακής 18/12, παρασύρθηκε από όχημα στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό.

Η 44χρονη Ελληνοκύπρια, νοσηλεύεται με κατάγματα τόσο στο δεξί πόδι, χέρι και λεκάνη, αλλά και με αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο, ηλικίας 81 ετών, υποβληθεί σε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ωστόσο με βάση δικαστικό ένταλμα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE