ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Έπιασαν φωτιά τα ρούχα της μητέρας τους - Έτρεχαν να την βοηθήσουν τα 4 παιδιά της- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Έπιασαν φωτιά τα ρούχα της μητέρας τους - Έτρεχαν να την βοηθήσουν τα 4 παιδιά της- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η ώρα 16:33 το απόγευμα της Κυριακής 17/12 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στον συνοικισμό II στο Στρόβολο.

Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Ακροπόλεως ‘Λοχία Σπύρου Τταντή’ και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.54. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ελαττωματικές θερμάστρες πετρελαίου.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στην προσπάθεια της να απομακρύνει τις θερμάστρες  από το σαλόνι στο μπαλκόνι υπέστη εγκαύματα λόγω της εξάπλωσης της πυρκαγιάς στα ρούχα της.

Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα βρίσκονταν τα τέσσερα παιδιά της ιδιοκτήτριας τα οποία βοήθησαν στο να κατασβήσουν την πυρκαγιά από τα ρούχα της.

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Δεν κινδύνευσε άλλος ένοικος της πολυκατοικίας ούτε χρειάστηκε να γίνει εκκένωση.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα έσπασε η γυάλινη προθήκη στο μπαλκόνι όπου τοποθετήθηκαν οι θερμάστρες και επηρεάστηκε η βαφή του διαμερίσματος και καταστράφηκε επίσης εξοπλισμός του σαλονιού. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αριθμός αναπνευστικών συσκευών και  συσκευή εξαερισμού.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE