«Κράξιμο» σε παίκτη της Ατλέτικο για ρατσισμό! (pic)

«Κράξιμο» σε παίκτη της Ατλέτικο για ρατσισμό! (pic)

Μια απλή μεταμφίεση του Αντουάν Γκριεζμάν αρκούσε για να ρίξει το instagram, με τον Γάλλο άσο να κατηγορείται για ρατσισμό.

Έναν φόρο τιμής στους αγαπημένους του Χάρλεμ θέλησε να αποτίσει ο Αντουάν Γκριεζμάν, με την ευφάνταστη μεταμφίεση του να του βγαίνει τελικά… ξινή.

Συγκεκριμένα η επιλογή του να μεταμφιεστεί σε Αφροαμερικανό ξεσήκωσε σωρεία αντιδράσεων, με τους κατηγόρους του να του προσάπτουν ακόμη και ρατσισμό και τον ίδιο να απολογείται, κατεβάζοντας εντέλει τη φωτογραφία.

«Ηρεμήστε παιδιά… Είμαι θαυμαστής των Harlem Globetrotters και ήθελα να τους τιμήσω», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE