ΠΑΦΟΣ: Τρεις μέρες στο κελί ο 29χρονος που έκαψε το όχημα της πρώην του

ΠΑΦΟΣ: Τρεις μέρες στο κελί ο 29χρονος που έκαψε το όχημα της πρώην του

Την τριήμερη προσωποκράτηση του 29χρονου από την Πάφο ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής 17/12 ως ύποπτος για τον εμπρησμό οχήματος της πρώην συμβίας του ηλικίας 31 ετών από την Ελλάδα, διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του οποίου προσήχθη σήμερα ο 29χρονος.

Ο 29χρονος ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση του εμπρησμού του οχήματος που  διαπράχθηκε την 14η Δεκεμβρίου του 2017 στην οδό Αλφέδρου στην Πάφο πίσω από την πλατεία Κένεντι όπου είχε μεταβεί η ιδιοκτήτρια του για επίσκεψη. 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι ο δράστης  τοποθέτησε στερεό πετρέλαιο στα ελαστικά του οχήματος και άναψε φωτιά προκαλώντας του μικρή ζημιά, στο μπροστινό μόνο μέρος του οχήματος, ύψους 300 περίπου ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας 29χρονος - Τον κατάγγειλε η πρώην σύντροφός του για εμπρησμό στο όχημά της

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.