ΠΑΦΟΣ: Τρεις μέρες στο κελί ο 29χρονος που έκαψε το όχημα της πρώην του

ΠΑΦΟΣ: Τρεις μέρες στο κελί ο 29χρονος που έκαψε το όχημα της πρώην του

Την τριήμερη προσωποκράτηση του 29χρονου από την Πάφο ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής 17/12 ως ύποπτος για τον εμπρησμό οχήματος της πρώην συμβίας του ηλικίας 31 ετών από την Ελλάδα, διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του οποίου προσήχθη σήμερα ο 29χρονος.

Ο 29χρονος ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη με την υπόθεση του εμπρησμού του οχήματος που  διαπράχθηκε την 14η Δεκεμβρίου του 2017 στην οδό Αλφέδρου στην Πάφο πίσω από την πλατεία Κένεντι όπου είχε μεταβεί η ιδιοκτήτρια του για επίσκεψη. 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι ο δράστης  τοποθέτησε στερεό πετρέλαιο στα ελαστικά του οχήματος και άναψε φωτιά προκαλώντας του μικρή ζημιά, στο μπροστινό μόνο μέρος του οχήματος, ύψους 300 περίπου ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας 29χρονος - Τον κατάγγειλε η πρώην σύντροφός του για εμπρησμό στο όχημά της

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE