ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ - ΝΕΚΡΟΣ 47ΧΡΟΝΟΣ : Σε προχωρημένη αποσύνθεση το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ - ΝΕΚΡΟΣ 47ΧΡΟΝΟΣ : Σε προχωρημένη αποσύνθεση το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα  – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

 Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας 18/12 η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 47χρονου άντρα που εντοπιστικέ νεκρός το πρωί του Σαββάτου 16/12

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο πατέρας του 47χρονου, στην προσπάθειά του να εντοπίσει τον γιό του που έψαχνε για δύο μέρες, αποτάθηκε στην Αστυνομία, τα μέλη της οποίας εντόπισαν τον άτυχο άντρα, νεκρό στο κρεβάτι του στην Μουτταγιάκα.

Την νεκροτομή επί της σορού του διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Δυστυχώς, λόγω προχωρημένης αποσύνθεσε δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η αίτια που επέφερε τον θάνατο του 47χρονου. Λήφθηκαν μάλιστα δείγματα ιστοπαθολογικών εξετάσεων για τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 47χρονος άντρας πριν απεβίωσε είχε αναμμένη την θέρμανση στο σπίτι του με αποτέλεσμα να υποστεί το σώμα αποσύνθεση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο 47χρονος από τα 15 του έτη ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE