Εμπρησμός η φωτιά του γεωργικού ελκυστήρα στο Πραστειό της Επαρχίας Πάφου

Εμπρησμός η φωτιά του γεωργικού ελκυστήρα στο Πραστειό της Επαρχίας Πάφου

ε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία τη φωτιά  που τέθηκε το βράδυ της Κυριακής 17/12 σε γεωργικό ελκυστήρα που βρισκόταν σε χωράφι στο χωριό Πραστειό στην περιοχή Πότιμα της Επαρχίας Πάφου.

 Ο γεωργικός ελκυστήρας ανήκει σε 54χρονο από την Τραχυπέδουλα και η αξία του ανέρχεται στις 5 χιλ. ευρώ.

Η φωτιά, σύμφωνα με την Αστυνομία,  έγινε αντιληπτή από φιλικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη στις 20:30 και την κατέσβησε ο ίδιος προτού καταστραφεί ολοσχερώς ο γεωργικός ελκυστήρας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και στο μέρος μετέβησαν από νωρίς το πρωί  μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου για επιτόπιες εξετάσεις.

 Η ζημιά που υπέστη ο γεωργικός ελκυστήρας υπολογίζεται στα 1000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE