«Τιτλούχος» ο Πατσαλίδης - Ο απόλυτος άρχοντας των Παρασκευών

«Τιτλούχος» ο Πατσαλίδης - Ο απόλυτος άρχοντας των Παρασκευών

Ο Λούης εδραιώθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης με το ΛΟΥΗΣ Night Show τα βράδια της Παρασκευής.

Άλλο ένα ρεκόρ τηλεθέασης έκανε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου η εκπομπή ΛΟΥΗΣ Night Show στον ALPHA Κύπρου.

Η αλλαγή ώρας (Παρασκευή 21.15) έφερε ακόμη πιο ψηλά ποσοστά τηλεθέασης κάνοντας τον Λούη Πατσαλίδη τον απόλυτο άρχοντα της Παρασκευής.

Ομολογουμένως ο Λούης διανύει πλέον την καλύτερή του σεζόν! Παράλληλα ο ALPHA Κύπρου ήταν πρώτος σε τηλεθέαση με ποσοστό 17,9%.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου η ΛΟΥΗΣ Night Show σε σύνολο πληθυσμού έφτασε μέχρι 37.7%, ενώ ο μέσος όρος για όλη την διάρκεια της εκπομπής ήταν στο 27.8 %. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE