Μπήκε το πρώτο γκολ και ο αγώνας… «άναψε»

Μπήκε το πρώτο γκολ και ο αγώνας… «άναψε»

Χρειάστηκε να μπει το πρώτο γκολ για να «σνάψει» για τα καλά το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος», όπου ολοκληρώνει τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μεταξύ της Αλκής Ορόκλινη και της Πάφου FC.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να θέλουν, αλλά να μην φτιάχνουν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Με την πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε το γκολ, και αυτό μετά από λάθος.

Στο 23ο λεπτό λάθος γύρισμα της μπάλας του Ιτούα στον Πάρντο, έφερε τον Σικόρσκι με ιδανικό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της Αλκής Ορόκλινη.

Εκεί, το παιχνίδι άνοιξε, η μπάλα ανεβοκατέβαινε με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Αλκή Ορόκλινη είχε την… απάντηση με τον Φαμπρίτσιο στο 39ο λεπτό.

Το 1-1 οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και αναμένεται αρκετό ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο.

Πατήστε εδω για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE