Μπήκε το πρώτο γκολ και ο αγώνας… «άναψε»

Μπήκε το πρώτο γκολ και ο αγώνας… «άναψε»

Χρειάστηκε να μπει το πρώτο γκολ για να «σνάψει» για τα καλά το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος», όπου ολοκληρώνει τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μεταξύ της Αλκής Ορόκλινη και της Πάφου FC.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να θέλουν, αλλά να μην φτιάχνουν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Με την πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε το γκολ, και αυτό μετά από λάθος.

Στο 23ο λεπτό λάθος γύρισμα της μπάλας του Ιτούα στον Πάρντο, έφερε τον Σικόρσκι με ιδανικό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της Αλκής Ορόκλινη.

Εκεί, το παιχνίδι άνοιξε, η μπάλα ανεβοκατέβαινε με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Αλκή Ορόκλινη είχε την… απάντηση με τον Φαμπρίτσιο στο 39ο λεπτό.

Το 1-1 οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και αναμένεται αρκετό ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο.

Πατήστε εδω για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE