Αήττητο σερί, Κύπριος «φονιάς», ευχάριστες γιορτές με ζωντανό το όνειρο

Αήττητο σερί, Κύπριος «φονιάς», ευχάριστες γιορτές με ζωντανό το όνειρο

Πλατιά χαμόγελα στον Κούρρη Ερήμης μετά το Κυριακάτικο διπλό επί του Άτλα.

Το ένατο φετινό τρίποντο φέρει την ομάδα της Ερήμης στην κορυφή μαζί με την Ομόνοια Ψευδά με 30 βαθμούς.  Ο παρονομαστής των 9 νικών, 3 ισοπαλιών και 2 ηττών, φέρει την ομάδα του Κούρρη να έχει ευχάριστες γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος, Ανδρέας Ιωάννου, με 13 τέρματα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έχουν φέρει τον Κούρρη Ερήμης στο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.  Συν, φυσικά, και το αήττητο σερί των τελευταίων 4 αγωνιστικών, μιας και έχει να χάσει ο Κούρρης Ερήμης από τις 18 Νοεμβρίου για τη 10η αγωνιστική.  Επόμενο παιχνίδι είναι 6 Ιανουαρίου 2018 εκτός έδρας με Ροτσίδη Μάμμαρι

Με στόχο την άνοδο στη Γ΄ Κατηγορία, όπως έκλεισε το 2017, έτσι θέλουν να είναι και ακίμη καλύτερο με πολλές επιτυχίες όλοι στο στρατόπεδο του Κούρρη Ερήμης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.