Τέλος προπονητικής καριέρας για Λουίς Φαν Γκάαλ;

Τέλος προπονητικής καριέρας για Λουίς Φαν Γκάαλ;

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στην πολυετή καριέρα του ως προπονητής, εμφανίσθηκε ο Λουϊς Φαν Γκάαλ, μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους. Ο 66χρονος Ολλανδός βρίσκεται για περισσότερα από 30 χρόνια στους πάγκους και έχει καθοδηγήσει σπουδαίους συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο Αγιαξ, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και φυσικά οι «οράνιε».

«Κατά πάσα πιθανότητα, η καριέρα μου στην προπονητική, έχει ολοκληρωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φαν Γκάαλ και πρόσθεσε: «Δεν θα εργασθώ ξανά σε συλλογικό επίπεδο, με εξαίρεση εάν υπάρξει πρόταση από κάποιον μεγάλο αγγλικό σύλλογο, καθώς δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το έργο μου στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE