Σούπερ κίνητρο Τολεμές απέναντι στην ΑΕΛ

Σούπερ κίνητρο Τολεμές απέναντι στην ΑΕΛ

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της ΑΕΚ, αυτό με τον Ερμή στο «ΑΕΚ Αρένα» ο Φλοριάν Τολεμές δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Ο Γάλλος φορ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 τέρματα, αλλά βλέπει τον Φαμπρίτσιο της Αλκής Ορόκλινης να τον πλησιάζει με τα δύο τέρματα που σημείωσε επί της Πάφου FC στα 11.

Ο Τολεμές έχει και ένα λόγο παραπάνω για να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΛ.  Η Λεμεσιανή ομάδα είναι η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής με 7 τέρματα κατά.

Διαβάστε επίσης:

Σπουδαία στοιχεία που έχουν τη δική τους σημασία για το ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΕΚ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE