ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Παρουσιάζει πρόγραμμα διακυβέρνησης ο Σταύρος Μαλάς – Εστιάζει σε έντεκα πυλώνες

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Παρουσιάζει πρόγραμμα διακυβέρνησης ο Σταύρος Μαλάς – Εστιάζει σε έντεκα πυλώνες

Σε έντεκα πυλώνες εδράζεται το πρόγραμμα διακυβέρνησης που παρουσιάζει στις 11.00 σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, το «Συμβόλαιο ελπίδας και προοπτικής με την κοινωνία», όπως ονομάζεται το πρόγραμμα εστιάζεται στον ρόλο της Κύπρου στη διεθνή πολιτική σκηνή και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, στην οικονομία και τη στροφή της Κύπρου σε ένα πιο ισορροπημένο αναπτυξιακό μοντέλο, στην ενεργειακή πολιτική, στο κοινωνικό κράτος, στον τομέα της υγείας, στα ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά, στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας δικαιωμάτων και αλληλεγγύης, στην ποιότητα ζωής μας, στους θεσμούς και τις δομές του κράτους.

Η παρουσίαση του προγράμματος προηγείται μιας δυναμικής διαφημιστικής καμπάνιας που θα προωθήσει τις λεπτομέρειες των έντεκα πυλώνων του υποψηφίου που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ.

Ο Σταύρος Μαλάς ξεκάθαρα δηλώνει ότι προτεραιότητά του είναι η επίλυση του Κυπριακού, ενώ δεσμεύεται να εργαστεί για την επανέναρξη των συνομιλιών εφόσον εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα.

Παράλληλα, ο υποψήφιος Πρόεδρος, που «ρίχνεται» για δεύτερη φορά στην εκλογική μάχη, αναμένεται να παρουσιάσει προτάσεις όσον αφορά την οικονομία με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται εκεί, καθώς τα ζητήματα που παρουσιάζονται είναι εντελώς διαφορετικά από ότι ήταν πριν πέντε χρόνια.

Από πόρτα σε πόρτα

Σύμφωνα με την παράδοση, το κόμμα της Αριστεράς, που συναποτελεί το επιτελείο Μαλά με άλλους πολίτες, ξεκινά και κατ’ οίκον επισκέψεις σε ψηφοφόρους.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντιμετώπιση του ΑΚΕΛ σε ανοιχτά εσωκομματικά προβλήματα, όπως είναι η Ομόνοια και η αποχή των οπαδών της που πλήγωσε το κόμμα σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE