Σάρωσαν τα πάντα και… πήραν μπόνους χρυσάφι!

Σάρωσαν τα πάντα και… πήραν μπόνους χρυσάφι!

Έπειτα από την κατάκτηση πέντε τίτλων μέσα στο 2017, το συνολικό μπόνους που εξασφάλισε κάθε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στα 2 εκατ.ευρώ!

Πρωτάθλημα, Champions League, Super Cup Ευρώπης και Ισπανίας και τέλος το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η «βασίλισσα» σάρωσε τα πάντα στο διάβα της για το έτος που αποχωρεί σε λίγες μέρες και οι πρωταγωνιστές της τεράστιας επιτυχίας ανταμείφθηκαν στον μέγιστο βαθμό.

Βάσει της συμφωνίας για κάθε επίτευγμα, το μπόνους που εξασφάλισαν ποδοσφαιριστές, προπονητής και τα μέλη του επιτελείου, έφτασε στα 2 εκατ.ευρώ έκαστος!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE