ΠΑΦΟΣ: Άκυρος ο συναγερμός – Εντοπίστηκε ο άντρας που αναζητείτο

ΠΑΦΟΣ: Άκυρος ο συναγερμός – Εντοπίστηκε ο άντρας που αναζητείτο

 Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 78χρονου άντρα του οποίου χάθηκαν τα ίχνη του από  τη Δευτέρα 17/12.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Τρίτης 19/12 ο 78χρονος άνδρας από την Έμπα της Πάφου, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο από τον γιο του την Δευτέρα 18/12.

Γυρω στις 19:30 το βράδυ (18/12) ο ηλικιωμένος τηλεφώνησε στον γιο του, λέγοντας του ότι βρίσκονταν σε μια παραλία , χωρίς να γνωρίζει ποια , και ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε είχε κολλήσει στην άμμο.

Μετά από έρευνες τόσο του ΤΑΕ Πάφου αλλά και της Αστυνομικής Δύναμης Λεμεσού, ο ηλικιωμένος βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Αυδήμου ενώ το όχημα του είχε ακινητοποιηθεί στην άμμο.

Ο 78χρονο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ όπως μας αναφέρθηκε πάσχει από άνοια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE