ΠΑΦΟΣ: Άκυρος ο συναγερμός – Εντοπίστηκε ο άντρας που αναζητείτο

ΠΑΦΟΣ: Άκυρος ο συναγερμός – Εντοπίστηκε ο άντρας που αναζητείτο

 Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 78χρονου άντρα του οποίου χάθηκαν τα ίχνη του από  τη Δευτέρα 17/12.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Τρίτης 19/12 ο 78χρονος άνδρας από την Έμπα της Πάφου, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο από τον γιο του την Δευτέρα 18/12.

Γυρω στις 19:30 το βράδυ (18/12) ο ηλικιωμένος τηλεφώνησε στον γιο του, λέγοντας του ότι βρίσκονταν σε μια παραλία , χωρίς να γνωρίζει ποια , και ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε είχε κολλήσει στην άμμο.

Μετά από έρευνες τόσο του ΤΑΕ Πάφου αλλά και της Αστυνομικής Δύναμης Λεμεσού, ο ηλικιωμένος βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Αυδήμου ενώ το όχημα του είχε ακινητοποιηθεί στην άμμο.

Ο 78χρονο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ όπως μας αναφέρθηκε πάσχει από άνοια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE