ΠΑΦΟΣ: Άκυρος ο συναγερμός – Εντοπίστηκε ο άντρας που αναζητείτο

ΠΑΦΟΣ: Άκυρος ο συναγερμός – Εντοπίστηκε ο άντρας που αναζητείτο

 Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 78χρονου άντρα του οποίου χάθηκαν τα ίχνη του από  τη Δευτέρα 17/12.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Τρίτης 19/12 ο 78χρονος άνδρας από την Έμπα της Πάφου, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο από τον γιο του την Δευτέρα 18/12.

Γυρω στις 19:30 το βράδυ (18/12) ο ηλικιωμένος τηλεφώνησε στον γιο του, λέγοντας του ότι βρίσκονταν σε μια παραλία , χωρίς να γνωρίζει ποια , και ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε είχε κολλήσει στην άμμο.

Μετά από έρευνες τόσο του ΤΑΕ Πάφου αλλά και της Αστυνομικής Δύναμης Λεμεσού, ο ηλικιωμένος βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Αυδήμου ενώ το όχημα του είχε ακινητοποιηθεί στην άμμο.

Ο 78χρονο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ όπως μας αναφέρθηκε πάσχει από άνοια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE