ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δάκρυσε ο 45χρονος όταν άκουσε την ποινή του- Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση 7χρονης– Την απειλούσε να μην πει τίποτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δάκρυσε ο 45χρονος όταν άκουσε την ποινή του- Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση 7χρονης– Την απειλούσε να μην πει τίποτα

Σε επτά χρόνια φυλάκιση, καταδικάστηκε ο 45χρονος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Στις 4 Δεκεμβρίου το Κακουργιδικείο, θυμίζουμε ότι τον είχε κρίνει ένοχο σε εννέα κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και δύο κατηγορίες άσεμνης επίθεσης σε βάρος παιδιού, αδικήματα τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2014 και Μαΐου 2015.

Ο κατηγορούμενος, βρέθηκε ένοχος ότι υποχρέωνε ανήλικο κορίτσι 7 ετών να τον αγγίζει, την ανάγκαζε να βλέπει ταινίες πορνό, την έβαζε να κάθεται στα πόδια του και πως την απειλούσε να μην αποκαλύψει οτιδήποτε γιατί θα την έδερνε. 

Στο άκουσμα της ποινής, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», ο 45χρονος βούρκωσε και με δάκρυα στα μάτια εξήλθε από την αίθουσα, όπου η διαδικασία γινόταν κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στιγμές κόλασης έζησε μαθήτρια δημοτικού στα χέρια 45χρονου – Ένοχος σε σωρεία κατηγοριών σεξουαλικής κακοποίησης

Τα σπίτια των γονέων της ανήλικης και του κατηγορούμενου ήταν δίπλα-δίπλα και όλα ξεκίνησαν επειδή με την έναρξη της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου η ανήλικη δεν συμπάθησε τη δασκάλα της και έτσι η μητέρα της αναγκάστηκε να ζητήσει από τη συμβία του κατηγορουμένου που είναι εκπαιδευτικός, να παραδίδει μαθήματα στην κόρη της. 

Τότε ο 45χρονος βρήκε την ευκαιρία, πριν επιστρέψει στην οικία η συμβία του για μάθημα, να προβαίνει σε σεξουαλική κακοποίηση της 7χρονης.  

Η ανήλικη όταν σε μια οικογενειακή συγκέντρωση παραμονές Χριστουγέννων του 2015 εξομολογήθηκε τα όσα προηγήθηκαν στον 12χρονο εξάδελφό της.   

Αυτός το είπε στη μητέρα της και τελικά η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. 

Όταν η ανήλικη έδωσε μαρτυρία στο δικαστήριο, αυτή έκλαιγε συνέχεια, διακοπτόταν η διαδικασία και ήθελε να τελειώσει για να πάει στους γονείς της. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top