ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέο επεισόδιο στο Γενικό Νοσοκομείο - Εξύβρισε τους γιατρούς και του πέρασαν χειροπέδες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέο επεισόδιο στο Γενικό Νοσοκομείο - Εξύβρισε τους γιατρούς και του πέρασαν χειροπέδες

Χειροπέδες φόρεσε 62χρονος άντρας μετά από διαπληκτισμό που είχε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τρίτης 19/12 στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Συγκεκριμένα, 62χρονος άντρας είχε επισκεφθεί τα επείγοντα για αλλαγή καθετήρα, με τους γιατρούς να του επισημαίνουν για πολλοστή φορά να αποταθεί σε ουρολόγο.

Τότε ο 62χρονος εκνευρίστηκε και άρχισε να εξυβρίζει γιατρό και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Αμέσως κλήθηκαν να επέμβουν τα μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονται στο χώρο του νοσοκομείου και φορέσαν χειροπέδες στον 62χρονο.

Ο άντρας οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος.

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE