Απόφαση-«βόμβα» από την ΚΟΠ για τα εισιτήρια των ντέρμπι!

Απόφαση-«βόμβα» από την ΚΟΠ για τα εισιτήρια των ντέρμπι!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε σημερινή της συνεδρία, αποφάσισε στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων με στόχο την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε – όπως αναφέρει η ΚΟΠ στην επίσημη ιστοσελίδα της – όπως στους αγώνες μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης, της ΑΕΚ, του Απόλλωνα, του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΛ και της Ομόνοιας, τα εισιτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας θα διατίθενται μόνο από την ΚΟΠ, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της.

Στην είσοδο των Σταδίων, στην κερκίδα των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, ο κάτοχος του εισιτηρίου, για να εισέρθει στο γήπεδο θα πρέπει να επιδείξει την πολιτική του ταυτότητα μαζί με το εισιτήριο.

Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο.

Το μέτρο αυτό θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2018, με την προσπάθεια, αυτό να γίνει από τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι στις 2 και 3 του μήνα, με την προϋπόθεση ότι θα είναι έτοιμο το λογισμικό σύστημα που απαιτείται για την πώληση των εισιτηρίων από την Ομοσπονδία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.