ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μπαλταζάρ

Ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μπαλταζάρ

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και το γραφείο Τύπου της Λεμεσιανή ομάδας, ενημερώνει τον κόσμο των “γαλαζοκιτρίνων” και τα ΜΜΕ, για την αποστολή που επέλεξε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Αναλυτικά:

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αυριανό αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (20/12) στο «Τσίρειο» και θα ξεκινήσει στις 18:00. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του γηπέδου.

Την αποστολή θα απαρτίζουν οι πιο κάτω:

Τζοσιμάρ Βοζίνια, Ευάγγελος Γεωργίου, Κεραυνός Αντρέας, Μάρκο Αϊρόσα, Κέβιν Λαφράνς, Χάρης Κυριάκου, Μποκτάν Μιτρέα, Αντρέ Τεϊσέιρα, Χρήστος Γουήλλερ, Μάριος Νικολάου, Νταβόρ Ζντραφσκόφσκι, Λεάντρο Σίλβα, Αρτούρ Ρεζέντε, Γιάννης Γερολέμου, Μέσκα, Αλνταΐρ, Μάρκο Σοάρες, Φιντέλις Ιρένε, Ανδρέας Αβραάμ, Ντάνι Μπενίτεθ, Ίσμαελ Σασσί, Μικέλ Αρουαμπαρένα, Γιάννης Μαύρου”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top