Πρόκριση στα πέναλτι για τη Μάντσεστερ Σίτι! (video)

Πρόκριση στα πέναλτι για τη Μάντσεστερ Σίτι! (video)

Δεν καταλαβαίνει τίποτα! Η Σίτι προκρίθηκε και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, καθώς απέκλεισε στα πέναλτι τη Λέστερ (1-1 στα 120’, 3-4 στα πέναλτι) και θέλει να σαρώσει ότι βρεθεί στο δρόμο της.

Ναι, παίζει μπαλάρα! Ναι, έχει σταθεί τυχερή! Ναι, ο Γκουαρντιόλα βγάζει λαγούς από το καπέλο, όπως έκανε τώρα με τον εξαφανισμένο Κλαούντιο Μπράβο!

Όλα αυτά ισχύουν, αλλά αυτή η Σίτι πάνω από όλα αρνείται να συμβιβαστεί με οτιδήποτε έχει το γεύση της αποτυχίας.

Το απόλυτο αφεντικό της φετινής σεζόν στο Νησί κατάφερε να προκριθεί και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, καθώς κατέβαλε την αντίσταση της Λέστερ εκτός έδρας, φτάνοντας στη μεγάλη επιτυχία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Εκεί, ήρωας για τον Καταλανό τεχνικό έγινε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας και πάντα επιρρεπής στην γκέλα Κλαούντιο Μπράβο, καθώς ο Χιλιανός απέκρουσε τις εκτελέσεις των Βάρντι (που στο 90’+7’ είχε στείλει το ματς στην παράταση με πέναλτι, διαμορφώνοντας το 1-1) και του Μαχρέζ.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE