Με άλλο φακό τον Ερμή…

Με άλλο φακό τον Ερμή…

Το βλέπουν λίγο διαφορετικά στoν Απόλλωνα, το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή, σε σχέση με τα άλλα που έδωσαν πρόσφατα, κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Αραδίππου τους προκάλεσε προβλήματα και τους έκανε «ζημιές» σε καθοριστικά ματς του πρωταθλήματος.

Για τούτο και θα μεταβούν πολύ υποψιασμένοι στο ΓΣΖ, έχοντας κατά νου ότι στην τελευταία αγωνιστική κατάφερε να κόψει βαθμούς της ΑΕΚ στο γήπεδο της. 

Τέσσερις απουσίες μετρούν οι κυανόλευκοι στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2017. Θα μείνουν έξω οι τραυματίες Μάγκλιτσα, Παπουλής, Άλεξ Ντα Σίλβα και Άλεφ (είναι και τιμωρημένος). 

Οι δυο Βραζιλιάνοι Άλεξ και Άλεφ, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να δηλώσουν παρών στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 3 Ιανουαρίου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE