Ερντογάν: Οργή για σκίτσο που τον δείχνει να ασελγεί εις βάρος του Twitter – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ερντογάν: Οργή για σκίτσο που τον δείχνει να ασελγεί εις βάρος του Twitter – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δικαστική εντολή προς το Twitter και τον Ολλανδό σκιτσογράφο Ρούμπεν Οπενχάιμερ έστειλε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο λόγος ένα σκίτσο του Οπενχάιμερ με τη λεζάντα «Erdogan is not a goatfucker» (=Ο Ερντογάν δεν συνουσιάζεται με κατσίκες) με αφορμή σχόλιο του Γερμανού κωμικού Γιαν Μπέμπερμαν, του οποίου τη σύλληψη ζήτησε ο Ερντογάν.

Πάντως, ο Ολλανδός σκιτσογράφος δεν πτοήθηκε από τη δικαστική εντολή αφού ανήρτησε ξανά το σκίτσο με τη φράση: «Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς φέτος. Με τη μορφή δικαστικής εντολής από τον Ερντογάν». Έπειτα, επανήλθε μέσω του Twitter γράφοντας «ώστε αυτό είναι το σκίτσο που θέλει να εξαφανίσει ο Ερντογάν από το Twitter. Θα είναι πολύ ανόητο αν απευθύνω τώρα έκκληση για μαζική αναπαραγωγή του;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE