Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού – Είχε μειωθεί εξαιτίας της κρίσης

Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού – Είχε μειωθεί εξαιτίας της κρίσης

Ύστερα από εισήγηση της Αστυνομίας Κύπρου, το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού αυξήθηκε κατά περίπου 13 λεπτά το απόγευμα (κατά την έναρξη του Οδικού Φωτισμού) και κατά περίπου 19 λεπτά το πρωί.

Σημειώνεται ότι στα 19 λεπτά αύξησης του πρωινού χρόνου περιλαμβάνονται και τα 15 λεπτά, τα οποία αφαιρέθηκαν το 2013.

Η αλλαγή του ωραρίου τέθηκε σε εφαρμογή από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και εξαρτάται από την Ανατολή και τη Δύση του ήλιου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Δήμων, με δική της πρωτοβουλία και σε συνεργασία και συνεννόηση με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους Φορείς (την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, την Αστυνομία Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου), το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού επανήλθε στα επίπεδα που ίσχυαν πριν την οικονομική κρίση το 2013, η οποία είχε υπαγορεύσει τη μείωση του ωραρίου κατά 15 λεπτά το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE