ΛΕΜΕΣΟΣ ΦΟΝΟΣ 70ΧΡΟΝΟΥ: Τον στραγγάλισαν με 'υφαρπαγή' - Ολοταχώς για εντάλματα

ΛΕΜΕΣΟΣ ΦΟΝΟΣ 70ΧΡΟΝΟΥ: Τον στραγγάλισαν με 'υφαρπαγή' - Ολοταχώς για εντάλματα

Ασφυξία συνεπεία στραγγαλισμού είναι το πόρισμα της νεκροτομής που διενεργήθηκε επί της σορού του άτυχου 70χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 19/20 σε οίκο ευγηρίας στην Λεμεσό.

Αρχικά ο θάνατος δεν θεωρήθηκε ύποπτος, ενώ κατά την διάρκεια νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε επί της σορού του την Τετάρτη 20/12, απο τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, διαπιστώθηκε πως ο άτυχος 70χρονος φέρει εσωτερικές κακώσεις στον λαιμό.

Συγκεκριμένα φέρεται πως ο 70χρονος στραγγαλίστηκε από άλλο πρόσωπο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Νικόλα Χαραλάμπους ο δράστης φέρεται να άρπαξε τον ηλικιωμένο από πίσω, ασκώντας με το μέσα μέρος του αγκώνα πίεση.

Ο ηλικιωμένος φέρει διάφορες κακώσεις σε σημεία του σώματος του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το ΤΑΕ Λεμεσού προχωρά αμέσως σε έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε πρόσωπα τα οποία φέρεται να είναι εμπλεκόμενα.

Θυμίζουμε πως η ιστοσελίδα μας μετέβη στον οίκο ευγηρίας με τους ιθύνοντες να αρνούνται να μας μιλήσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE