ΛΑΡΝΑΚΑ: Η εξήγηση του συντρόφου της 26χρονης που 'βούτηξε' στο δρόμο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η εξήγηση του συντρόφου της 26χρονης που 'βούτηξε' στο δρόμο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται νεαρή κοπέλα 26 ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με κάταγμα κρανίου, μετά από πτώση της από όχημα που βρισκόταν εν κινήσει, τα ξημερώματα της Τετάρτης 20/12.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η κοπέλα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο σύντροφός της, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ το όχημα που επέβαιναν βρισκόταν εν κινήσει, η γυναίκα φαίνεται μετά από λογομαχία να άνοιξε την πόρτα και να έπεσε έξω από το αυτοκίνητο από μόνη της, σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο σύντροφος της νεαρής δεν συνελήφθη, αφού δεν προκύπτει μέχρι στιγμής οτιδήποτε εναντίον του.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, η 26χρονη δεν είναι σε θέση να δώσει οποιεσδήποτε πληροφορίες στους αστυνομικούς.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.