«Το ματς σήμερα ήταν έξι βαθμών»

«Το ματς σήμερα ήταν έξι βαθμών»

Ο  σκόρερ του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Εθνικό Άχνας, Κωνστανίνος Σαμάρας, μετά το πέρας του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cytavision.

Δείτε τι είπε ο ποδοσφαιριστής των «μαυροπρασίνων»

Για το γκολ του:  «Ήταν ακριβώς η ίδια φάση με το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή. Σημασία έχει ότι η ομάδα πήρε μια σημαντική και δύσκολη νίκη. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα και προχωρούμε με αισιοδοξία»

Για τον κόσμο:«Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο είδε θέαμα. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε το όνειρο μας για παραμονή. Το ματς σήμερα είναι έξι βαθμών»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE