«Μεταγραφάρα» ο Λούκας Σόουζα!

«Μεταγραφάρα» ο Λούκας Σόουζα!

Το καλοκαίρι έγινε κάμποσος θόρυβος για την πάρτη του. Τον ήθελε ο Πάμπος στην Ομόνοια, προτίμησε να πάει στον ΑΠΟΕΛ, που προφανώς του έδωσε πολύ περισσότερα λεφτά. 

Ήταν και ο τρόπος που διέκοψε τη συνεργασία του ο Λούκας Σόουζα με την ΑΕΛ τον περασμένο Χειμώνα, που “χρωμάτισε” περισσότερο το σίριαλ. 

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ άκουσαν πολλά μελένια λόγια για τον Βραζιλιάνο χαφ, αλλά στη δική τους ομάδα λίγα πράγματα προσέφερε στις όποιες ευκαιρίες συμμετοχές πήρε από τον Δώνη. 

Με τη εμφάνιση που έκανε ο Σόουζα στο χθεσινό ντέρμπι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, έπεισε αρκετούς ότι είναι παίχτης που μπορεί να κάμει τη διαφορά. 

Δεν είναι καθόλου υπερβολή, αν χαρακτηρίσουμε τον Βραζιλιάνο χαφ ως “μεταγραφάρα” του Γενάρη! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE