Το πρώτο σε ντέρμπι!

Το πρώτο σε ντέρμπι!

Το γκολ από τα αποδυτήρια που σημείωσε ο Μίκαελ Ποτέ, ήταν μόλις το πρώτο σε ντέρμπι του Κυπριακού πρωταθλήματος, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. 

Ήταν το έβδομο συνολικά στον μαραθώνιο. Ο διεθνής επιθετικός από το Μπενίν, σκόραρε εναντίον του Ερμή, της Σαλαμίνας, της Δόξας, του Εθνικού Άχνας και εναντίον της Πάφου δυο φορές. 

Δικαιολογείται ο σέντερ φορ του ΑΠΟΕΛ να τα έχει με τον βοηθό διαιτητή Μαρίνου, ο οποίος του “κατάπιε” το άλλο γκολ που έβαλε χθες στην έδρα της Ανόρθωσης. 

Ο απολογισμός του Ποτέ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι κακός. Έβαλε 7 γκολ στο πρωτάθλημα και δυο στην Ευρώπη ενάντια στην Ντόρτμουντ.  Αυτά επί των Γερμανών εξαργυρώθηκαν και με κάμποσο χρήμα για τα ταμεία της εταιρίας.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE