ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να κάνει… ότι έκανε ο Φελτχούιζεν πριν δύο μήνες!

Να κάνει… ότι έκανε ο Φελτχούιζεν πριν δύο μήνες!

Από την στιγμή που ο Νικολάι Μιχαίλοφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ομόνοιας για τον σημερινό αγώνα με την Πάφο, ο Πέτεφ λογικά αναμένεται να του δώσει και φανέλα βασικού.

Το «τριφύλλι» την φετινή σεζόν «πονάει» αρκετά στην μεσοαμυντική γραμμή, αλλά και στην θέση του τερματοφύλακα και ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας θα πρέπει να αναζητήσει το «ιατρικό» έτσι ώστε οι «πράσινοι» να βελτιωθούν στις γραμμές που αναφέραμε.

Οι αριθμοί στην βαθμολογία δεν μπορούν να κρύψουν καθόλου την αλήθεια για το πρόβλημα που περνάει η Ομόνοια. Σε 15ματς (χρωστάει ένα), το «τριφύλλι» μόνο μια φορά κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της κι αυτό έγινε πριν δύο μήνες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.

Σε περίπτωση που ο Μιχαίλοφ κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοια με την νεοφώτιστη Πάφο, θα κληθεί να κάνει ότι έκανε ο Ολλανδός πορτιέρο πριν δύο μήνες, δηλαδή να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Φυσικά το πιο πάνω δεν θα εξαρτηθεί μόνο από τον ίδιο τον Βούλγαρο τερματοφύλακα, καθώς θα χρειαστεί και τις βοήθειες από την υπόλοιπη αμυντική γραμμή.

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στην οπισθοφύλακη στα πλείστα φετινά παιχνίδια τους είδαμε να υποκύπτουν σε «παιδαριώδες» λάθη τα οποία στοίχισαν πάρα πολλά τέρματα στους «πράσινους», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Λευκωσία να κρατήσει μόνο μια φορά τη εστία της απαραβίαστη στο φετινό μαραθώνιο.

Αν αποφύγει λοιπόν τα λάθη η Ομόνοια και ο Μιχαίλοφ «καλύψει» μπροστά από τα δίχτυα του, τότε είναι πολύ πιθανόν να δούμε την Ομόνοια να κρατάει για δεύτερο παιχνίδι στην χρονιά την εστία της απαραβίαστη, αντιθέτως θα δώσει δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα, την Πάφο να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μπούκαρε σε φούρνο το βράδυ – Άρπαξε χρήματα υπό την απειλή χαρτοκόπτη και έγινε «καπνός»

• Κορωνοϊός: «Λίγο αυξημένα» τα κρούσματα COVID αλλά η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη

• Το Σκάνδαλο τερματικού στο Βασιλικό «στραγγαλίζει» χρηματοδοτούμενα έργα - Χάνεται η αξιοπιστία της Κύπρου

• «Tourists go home»: Ολοένα και μεγαλώνει το κίνημα του αντιτουρισμού - Επηρεάζεται η Κύπρος;

• Καλοκαίρι: Tips για να μην ξεφύγουμε με το φαγητό στις διακοπές – Ο μπουφές, το αλκοόλ και οι…Ιταλοί» - Ειδικός στο «T»

• Ζέτα Μακρυπούλια: Οι εξωτικές διακοπές μαζί με Μουτσινά και Κωνσταντινίδου - Δείτε φωτογραφίες



ΠτΔ: «Συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου» - «Θα κάνουμε περισσότερα για τους αθλητές μας» - Φωτογραφίες

ΠτΔ: «Συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου» - «Θα κάνουμε περισσότερα για τους αθλητές μας» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, που παρακολούθησε το Σάββατο στο Παρίσι τον αγώνα και την πρόκριση του Μάριου Γεωργίου στον τελικό του Μονόζυγου, δήλωσε στη δημοσιογραφική ομάδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ότι είναι «συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top