ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό οκταήμερη κράτηση η 27χρονη – Παραδέχτηκε τα γεγονότα του στραγγαλισμού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό οκταήμερη κράτηση η 27χρονη – Παραδέχτηκε τα γεγονότα του στραγγαλισμού

Τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του Οίκου ήταν αρκετά για να αναγκάζουν την 27χρονη να παραδεχτεί τα συγκλονιστικά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο τον άτυχο ηλικιωμένο που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί μεταδώσαμε ότι ο θανών βρέθηκε μπρούμυτα στο έδαφος και παρέμεινε εκεί για ολόκληρες ώρες ζητώντας βοήθεια. Οι κάμερες έδειξαν ότι η 27χρονη πέρασε από το σημείο και έκανε πως δεν έβλεπε τον 70χρονο, ενώ όταν αποφάσισε να τον βοηθήσει, τραβώντας τον από το τρικό και προκαλώντας τον πνιγμό του με τον αγκώνα της.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες, η 27χρονη προσπάθησε να επαναφέρει με μηχανή οξυγόνου τον ηλικιωμένο, όταν όμως δεν τα κατάφερε, κάλεσε βοήθεια.

Παρεμπιπτόντως οι δύο γυναίκες που επίσης συνελήφθησαν, 69 και 40 ετών αντιστοίχως, με κύρια κατηγορία την παράνομη εργοδότηση της 27χρονης από τη Σρι Λάνκα, αφέθηκαν ελεύθερες και η συμμετοχή τους στην πρόκληση θανάτου εξ αμελείας αναμένεται να εξεταστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE