Μεγάλο μπέρδεμα στην ΚΟΠ… (Κύπελλο – πρωτάθλημα)

Μεγάλο μπέρδεμα στην ΚΟΠ… (Κύπελλο – πρωτάθλημα)

Το γεμάτο πρόγραμμα των ομάδων μέσα στον Ιανουάριο, δημιουργεί μεγάλο μπέρδεμα όσον αφοράν τις ημερομηνίες τις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες της β’ φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.

Το μεγαλύτερο θέμα δημιουργείται με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, με τις δύο ομάδες μέτα την διακοπή των Χριστουγέννων να έχουν συνεχόμενες υποχρεώσεις (θα έχουν και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που αναβλήθηκαν), αλλά και οι εμβόλιμες αγωνιστικές λόγω εκλογών, επηρεάζουν τις ημερομηνίες για το κύπελλο.

Με αυτό το δεδομένο, η ΚΟΠ αναμένεται ότι θα αργήσει να ανακοινώσει το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου (ίσως γινεί μετά τις εορτές), έτσι ώστε να ψάξει να βρεί διαθέσιμες  ημερομηνίες για να βολευτούν όλα τα παιχνίδια των ομάδων, σε κύπελλο αλλά και σε πρωτάθλημα.

Πάντως με βάση το πρόγραμμα που έχουμε ενώπιον μας, κενές Τετάρτες δεν υπάρχουν (κυρίως) για τον Απόλλωνα, επομένως ίσως το πρώτο του παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου να παιχτεί μέσα στον Φεβρουάριο.Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, ένα από τα παιχνίδια του κυπέλλου με Ερμή θα το δώσει τον Ιανουάριο, όμως ο επαναληπτικός θα γίνει αναγκαστικά τον αμέσως επόμενο μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE