Επιστρέφει με άλλη… φανέλα ο Ρούντι!

Επιστρέφει με άλλη… φανέλα ο Ρούντι!

Ο 28χρονος Αγκολέζος χαφ Ρούντι, επιστρέφει στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν, ότι θα είναι μια από τις τέσσερις μετεγγραφές του Ολυμπιακού Λευκωσίας. 

Είχε αγωνιστεί την περασμένη σεζόν στην Δόξα, καταγράφοντας συνολικά 35 συμμετοχές. 

Δείτε ΕΔΩ… το βιογραφικό του Αγκολέζου μέσου 

Όπως μαθαίνουμε, οι μαυροπράσινοι θα πάρουν άλλο ένα παίχτη με προϋπηρεσία στο κυπριακό πρωτάθλημα. 

Επιπρόσθετα η ιστοσελίδας μας πληροφορείται, πως θ βοηθήσει οικονομικά τη διοίκηση, για τον εμβολιασμό του Γενάρη, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Χριστόφορος Τορναρίτης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE