Θα φθάσει στα άκρα η Ατλέτικο για Γκριεζμάν…

Θα φθάσει στα άκρα η Ατλέτικο για Γκριεζμάν…

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Σερέζο, επισήμανε για ακόμη μια φορά ότι σκοπεύει να φθάσει στα άκρα την υπόθεση της καταγγελίας της Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν , ώστε να προστατέψει το συμφέρον του συλλόγου.

Η παράνομη προσέγγιση στον Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα, την οποία καταλογίζει η Ατλέτικο Μαδρίτης στους Καταλανούς, ενδέχεται να τη θέσει σε σοβαρούς μπελάδες, με τους «ροχιμπλάνκος» να επιμένουν στην καταγγελία τους, δια στόματος του προέδρου τους, Ενρίκε Σερέζο.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας των Μαδριλένων τόνισε ότι είναι θέμα σεβασμού, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι χρέος του να προστατεύσει τα συμφέροντα του συλλόγου.

«Η δουλειά μας είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου και αυτό θα κάνουμε εν προκειμένω. Είναι θέμα σεβασμού και δεν έχει σχέση αν ο άλλος σύλλογος βρίσκεται στην Ισπανία, στην Ευρώπη ή αλλού».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE