ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ 70ΧΡΟΝΟΥ: Αφέθηκαν ελεύθερες υπό όρου η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του οίκου ευγηρίας

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ 70ΧΡΟΝΟΥ: Αφέθηκαν ελεύθερες υπό όρου η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του οίκου ευγηρίας

Ελεύθερες με όρους, αφού παραπέμφθηκαν σε δίκη, αφέθηκαν οι δυο γυναίκες που είχαν συλληφθεί.

Η υπόθεση για την οποία κατηγορούνται είναι η παράνομη εργοδότηση και απασχόλησης της 27χρονης αλλοδαπής, η οποία συνελήφθηκε από την αστυνομία και τέθηκε υποκράτηση με δικαστικό διάταγμα σχετικά με την υπόθεση πρόκλησης θανάτου του 70χρονου σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό.

Οι δυο γυναίκες, ηλικίας 40 και 69 ετών, συνελήφθησαν χθες, σχετικά με τα αδικήματα της παράνομης απασχόληση και εργοδότησης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο γυναίκες παραπέμφθηκαν σε δίκη, η οποία ορίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στις 29/1/2018.

Το δικαστήριο διέταξε όπως παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, το όνομα τους τοποθετηθεί στο κατάλογο του στοπ λιστ, να παρουσιάζονται σε αστυνομικό σταθμό ενώ κατέβαλαν ως εγγύηση το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ η κάθε μια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE