«Σήμερα αντιληφθήκαμε όλοι τι συμβαίνει φέτος στο πρωτάθλημα»

«Σήμερα αντιληφθήκαμε όλοι τι συμβαίνει φέτος στο πρωτάθλημα»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε το παιχνίδι η ομάδα του, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά και πρέπει να βρούμε το κουράγιο για να σηκώσουμε το κεφάλι.

Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα είτε ήταν 16 χρονών είτε 35, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι φέτος η Δόξα.

Αντιληφθήκαμε πλέον όλοι τι συμβαίνει φέτος στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να κάνουμε υπερπροσπάθεια στη συνέχεια.

Είναι η εποχή που θα έρθουν οι νέοι ποδοσφαιριστές και ελπίζω ότι θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας.

Είναι κρίμα, γιατί σήμερα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον τον ένα βαθμό και η Σαλαμίνα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE