Χαμηλά ο πήχης από «Καραβίδα»

Χαμηλά ο πήχης από «Καραβίδα»

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου “Καραβίδας”, ο οποίος όμως μιλώντας στη Cytavision, κράτησε χαμηλά τον πήχη. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χρειαζόμαστε ακόμα 12 βαθμούς για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Την περασμένη εβδομάδα είπα ότι χρειαζόμασταν 15. Στόχος μας είναι η παραμονή.

Είμαστε στην 6η θέση και αισθανόμαστε μια σιγουριά, όμως στο ποδόσφαιρο πρέπει να πετύχεις πρώτα τον αρχικό σου στόχο και μετά να τον αλλάξεις.

Έφυγε ο Τιάγκο Γκόμες, αλλά και ο Λεάντρο Πίντο, λόγω οικογενειακού προβλήματος. Σίγουρα θα ενισχύσουμε την ομάδα τον Ιανουάριο, σε συνεργασία με τον προπονητή μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE