Απεβίωσε χωρίς να καταδικαστεί – ‘Μισές δουλειές’ για την ανθρωποκτονία στη Λάρνακα

Απεβίωσε χωρίς να καταδικαστεί – ‘Μισές δουλειές’ για την ανθρωποκτονία στη Λάρνακα

Περιπλέκεται η εκδίκαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του Ντάνιελ Νικόλοφ από τη Βουλγαρία, που διαπράχθηκε στις 11 Νοεμβρίου στη Λάρνακα.

Όπως αναφέρει ο συνάδελφος Βάσος Βάσου («Πολίτης»), ένας εκ των υπόδικων, ο Ρώσος Αντρέι Οφσιανίκοφ, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα, απεβίωσε πρόσφατα στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο 57χρονος έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια και πλέον παραμένει κατηγορούμενος μόνο ο Σεργκέι Κιγργιάνοφ, επίσης από τη Ρωσία, εν αναμονή της γνωμάτευσης της Γενικής Εισαγγελίας για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η ανθρωποκτονία γνωστοποιήθηκε μετά από παράπονα των γειτόνων του Νικόλοφ για έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του θύματος. Η Αστυνομία εντόπισε τον Βούλγαρο 51χρονο με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος και έπειτα συνελήφθη πρώτα ο Κιργιάνοφ και ακολούθως ο Οφσιανίκοφ, ο οποίος παραδέχθηκε το έγκλημα και δήλωσε ότι βρίσκονταν και οι δύο σε κατάσταση μέθης την ώρα της διάπραξής του.

Τον τελευταίο λόγο σχετικά με την εκδίκαση της ανθρωποκτονίας και την ποινική δίωξη του Κιργιάνοφ θα έχει η Νομική Υπηρεσία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.