Στην Κύπρο η Τερέζα Μέι – Ταξίδι 'αστραπή' στις βρετανικές βάσεις

Στην Κύπρο η Τερέζα Μέι – Ταξίδι 'αστραπή' στις βρετανικές βάσεις

Σύντομη επίσκεψη στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου πραγματοποιεί η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, η οποία στις 9 το πρωί μίλησε σε περίπου 200 στρατιώτες που υπηρετούν στις Βρετανικές Βάσεις.

Η κ. Μέι εξήρε το ρόλο τους ενάντια στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους και το σημαντικό ρόλο που επιτελούν οι Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο για καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Η Βρετανίδα Πρωθυπουργός επισκέφθηκε ακολούθως το νηπιαγωγείο που λειτουργεί εντός των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου, όπου και θα μιλήσει στα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι η κ. Μέι δεν πραγματοποίησε επαφές με κρατικούς αξιωματούχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE