«Γιατί το έκανες Χρήστο μου;» – Σπαραγμός από τη μάνα στην κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε κόρη, γυναίκα και πεθερά

«Γιατί το έκανες Χρήστο μου;» – Σπαραγμός από τη μάνα στην κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε κόρη, γυναίκα και πεθερά

Σε κλίμα θλίψης με τραγική φιγούρα τη μητέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη, ο οποίος δολοφόνησε τη γυναίκα, το παιδί, την πεθερά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του στους Αγίους Αναργύρους.

 

Η κηδεία του έγινε στον τόπο καταγωγής του, στο Πατιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας, με στενούς φίλους και κάποιους συγγενείς να δίνουντο παρών στο τελευταίο «αντίο» του αστυνομικού.

Η μητέρα του τραγική φιγούρα στην τελετή δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της, και «λύγισε» από το έγκλημα που διέπραξε ο γιος της.

Η μητέρα του αστυνομικούς έκλαιγε πάνω από το φέρετρο και μονολογούσε: «Χρήστο μου γιατί το έκανες αυτό»;

Την Τετάρτη 20/12 οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία, μάνα, κόρη και πεθερά του 47χρονου αστυνομικού που βρήκαν τραγικό θάντο από τα χέρια του.

Πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στη Βασιλική, την Ελένη και τη μικρή Μυρτώ που βρήκαν τον θάνατο από το χέρι του 47χρονου αρχιφύλακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE