ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή σκόνη από τη συριακή έρημο πλήττει την Κύπρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή σκόνη από τη συριακή έρημο πλήττει την Κύπρο

Πυκνή σκόνη από τη συριακή έρημο πλήττει την Κύπρο, σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή Το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η συνοπτική κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Συριακή έρημο στη Κύπρο».

Η σκόνη αναμένεται να είναι πυκνή σε ορισμένες περιοχές, ενώ το φαινόμενο αυτό θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή μέχρι το πρωί της Παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η έναρξη του φαινομένου ήταν στις 21/12/2017 στις 17.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 24/12/2017 στις 9.00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE