ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή σκόνη από τη συριακή έρημο πλήττει την Κύπρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πυκνή σκόνη από τη συριακή έρημο πλήττει την Κύπρο

Πυκνή σκόνη από τη συριακή έρημο πλήττει την Κύπρο, σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή Το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η συνοπτική κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Συριακή έρημο στη Κύπρο».

Η σκόνη αναμένεται να είναι πυκνή σε ορισμένες περιοχές, ενώ το φαινόμενο αυτό θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή μέχρι το πρωί της Παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η έναρξη του φαινομένου ήταν στις 21/12/2017 στις 17.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 24/12/2017 στις 9.00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.