Έφυγε από τον Απόλλωνα και έκλεισε στην Sassuolo! Μεγάλο το πλήγμα για την ομάδα της Λεμεσού

Έφυγε από τον Απόλλωνα και έκλεισε στην Sassuolo! Μεγάλο το πλήγμα για την ομάδα της Λεμεσού

Το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική της καριέρας βρήκε μια από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Κυπριακό πρωτάθλημα.

 

Ο λόγος για την 30χρονη Λάουρα Ρους που άφησε την ομάδα των Απόλλων Ladies και υπέγραψε συμβόλαιο με την Sassuolo στην Α’ κατηγορία της Ιταλίας.

 Η Ρουμάνα ποδοσφαιρίστρια στις πρώτες της δηλώσεις ευχήθηκε να καταφέρει να βοηθήσει την νέα της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 3 μόλις βαθμούς.

 Η Λάουρα όπως πληροφορούμαστε, θεωρείται μια από τις καλύτερες παίκτριες της Εθνικής Ρουμανίας, ενώ καθοριστικό ρόλο στο να αφήσει τον Απόλλωνα έπαιξε και το οικονομικό καθώς ο μισθός που δίνει η Ιταλική ομάδα είναι σχεδόν τριπλάσιος από αυτά που αμειβόταν στις Ladies.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE