Εντυωπιασμένος Κίκης από το Παφίτικο χρήμα και… «Καραβίδα»!

Εντυωπιασμένος Κίκης από το Παφίτικο χρήμα και… «Καραβίδα»!

Μιλώντας το μεσημέρι στην αθλητική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Άστρα 92.8» ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, αναφερόμενος γενικότερα στα της ομάδας του που είνα σε δύσκολη βαθμολογική θέση, καθώς και στην πορεία άλλων ομάδων στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας της τρέχουσας περιόδου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ευχάριστες εκπλήξεις, Πάφου FC και Δόξα Κατωκοπιάς.

Αναφέρθηκε στο ότι μπήκε αρκετό χρήμα στην ομάδα της Πάφου αυτή την αγωνιστική χρονιά και φτιάχτηκε μία καλή ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά «Και καλά έκαναν εκεί στην Πάφο…», ενώ αναφερόμενος για την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς τόνισε «Με λίγο χρήμα φτιάχτηκε αυτή η ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις να αγωνίζεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Έρχιουρμαν: «Όχι σε επικοινωνιακά παιχνίδια» – Βολές κατά Χριστοδουλίδη με φόντο την επίσκεψη στο σχολείο Ριζοκαρπάσου

Σε μια αιχμηρή τοποθέτηση προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, ξεκαθαρίζοντας το παρασκήνιο γύρω από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο σχολείο του Ριζοκαρπάσου, όπου φοιτούν Ελληνοκύπριοι μαθητές.

BEST OF TOTHEMAONLINE