ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος – Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ εργαζόταν στο περιβόλι του

ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος – Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ εργαζόταν στο περιβόλι του

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε τραυματισμένος  σε περιβόλι στην επαρχία Πάφου από διερχόμενο πολίτη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος 88 ετών εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσόγης τραυματισμένος στο κεφάλι.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι  ο τραυματισμός του 88χρονου οφείλεται σε ατύχημα ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες στο περβόλι του.

Ο 88χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι αυτός υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο ηλικιωμένος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE