ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος – Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ εργαζόταν στο περιβόλι του

ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος – Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ εργαζόταν στο περιβόλι του

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε τραυματισμένος  σε περιβόλι στην επαρχία Πάφου από διερχόμενο πολίτη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος 88 ετών εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσόγης τραυματισμένος στο κεφάλι.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι  ο τραυματισμός του 88χρονου οφείλεται σε ατύχημα ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες στο περβόλι του.

Ο 88χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι αυτός υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο ηλικιωμένος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.