ΠΑΦΟΣ: 50χρονος μπήκε στο Γραφείο Ευημερίας και εκτόξευε απειλές

ΠΑΦΟΣ: 50χρονος μπήκε στο Γραφείο Ευημερίας και εκτόξευε απειλές

Σύλληψη 50χρονου για πρόκληση ανησυχίας και απειλής στο Γραφείο Ευημερίας στην Πάφο.

Στην σύλληψη 50χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για πρόκληση ανησυχίας και απειλής .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος προκάλεσε ανησυχία το πρωί στο Γραφείο Ευημερίας και εκτόξευσε απειλές με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα η Αστυνομία.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και ακολούθως αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE