Μεγαλώνει ο κίνδυνος για Ισπανία να βρεθεί εκτός Μουντιάλ

Μεγαλώνει ο κίνδυνος για Ισπανία να βρεθεί εκτός Μουντιάλ

Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της χώρας έβαλε τέλος στα 29 χρόνια προεδρίας του Ανχελ Μαρία Βιγιάρ, αλλά η FIFA είχε απειλήσει τους Ισπανούς να μην παρέμβουν, επειδή θα τους τιμωρήσει πολύ σοβαρά.

Η FIFA είχε προειδοποιήσει τους άρχοντες του ισπανικού ποδοσφαίρου, ότι δεν είχαν δικαίωμα παρέμβασης και αποπομπής του προέδρου της Ομοσπονδίας, Ανχελ Μαρία Βιγιάρ. Τους έβαλε μάλιστα και το… μαχαίρι της αποβολής από το Μουντιάλ. Ωστόσο, το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της χώρας αγνόησε τις απειλές και έβαλε τέλος στα 29 χρόνια διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου από τον Βιγιάρ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για διαφθορά. Τώρα αναμένονται άμεσα εκλογές, αλλά και το τι θα κάνει η FIFA.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE