ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Η απίστευτη στάση των Κύπριων οδηγών – Ο τραυματίας έμπαινε στο ασθενοφόρο και αυτοί προσπερνούσαν παράνομα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Η απίστευτη στάση των Κύπριων οδηγών – Ο τραυματίας έμπαινε στο ασθενοφόρο και αυτοί προσπερνούσαν παράνομα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 22/12 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, λίγο μετά το ανήφορο της «Κακορατζιάς». 

Θυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, παρέκλινε της πορείας του και κατέληξε στα κιγκλιδώματα, ενώ λίγα λεπτά πιο μετά άρχισε να βγάζει καπνούς. 

Στο σημείο, έσπευσε τόσο η Αστυνομία, όσο και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον τραυματία οδηγό στο νοσοκομείο.

Άξια αναφοράς, είναι η στάση των οδηγών που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στον αυτοκινητόδρομο, οι οποίοι «έμπλεξαν» στην κίνηση λόγω του τροχαίου, οι οποίοι όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες, παράνομα χρησιμοποιούσαν την λωρίδα ασφαλείας  (αριστερά) του αυτοκινητόδρομου για να προσπεράσουν.

(Οι πιο κάτω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από την σελίδα στο Facebook, "CY Police Checkpoints":

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE