«Καραβίδας» και Πογιατζής στην ταβέρνα του Μασιά (photo)

«Καραβίδας» και Πογιατζής στην ταβέρνα του Μασιά (photo)

Ο Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας») και ο Χρίστος Πογιατζής, απολαμβάνουν κι αυτοί την διακοπή του πρωταθλήματος και το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκαν στην ταβέρνα “Φεγγαρόγνεμα” του Δημητρή Μασιά.

Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Κατωκοπιάς, ανέβασε την σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, γράφοντας κι ένα σχόλιο το οποίο αφορούσε τον γερόλυκο των Κυπριακών γηπέδων Χρίστο Πογιατζή, «ένας από τους λίγους πραγματικούς φίλους του ποδοσφαίρου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE