LIFESTYLE

Γιάννης Σπαλιάρας: 'Aν θέλει ο Θεός... θα γίνω μπαμπάς'

Γιάννης Σπαλιάρας: 'Aν θέλει ο Θεός... θα γίνω μπαμπάς'

«Η πατρότητα δεν με τρομάζει» ανάφερε ανάμεσα σε άλλα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town ο Γιάννης Σπαλιάρας, ερωτηθείς για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23/12, στο περιοδικό Down Town Κύπρου, ο Γιάννης Σπαλιάρας, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία, ανάμεσα σε πολλά, μίλησε για την σχέση του και την πιθανότητα να γίνει πατέρας.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Πρίφτης σχετικά με την ερωτική ζωή του μοντέλου από την Κύπρο, τον ρώτησε: «Τι ισχύει τελικά; Χώρισες με τη σύντροφό σου, Ζωή, ή είστε μαζί;», για να απαντήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας λέγοντας ότι «Όχι, όχι, δεν έχω χωρίσει, αλλά δεν παντρεύομε. Ο γάμος για μένα θα έρθει, αν έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Ξέρεις, το τυπικό του προγράμματος».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος, ρώτησε τον συνεντευξιαζόμενό του, κατά πόσο είναι κοντά στο να γίνει πατέρας κι αν το έχει σαν επιθυμία.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, απάντησε πως, «Μετά τα 40 μου, άρχισα να το σκέφτομαι πιο πολύ. Τώρα πια ναι, θέλω ένα παιδί και η πατρότητα δεν με τρομάζει. Φαντάζομαι, αν θέλει ο Θεός, θα γίνω μπαμπάς και η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει πια μέσα μου. Ξέρεις, κάποτε δεν εκτιμούσα τη σταθερότητα και την ηρεμία που έχουν οι σχέσεις. Δεν μου έφτανε. Όσο μεγαλώνω, αλλάζω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top